Полірована посуд із неіржавкої сталі стане прикрасою будь-якою кухні. Ківш «Від шефа» 2,8 л металевого посуду Tupperware допоможе готувати швидко, легко, смачно.
Опис Ківша від шефа на 2,8 літра
- Ківш виготовлений із високоякісної, неіржавкої сталі, до складу якої входять домішки хрому та нікелю.
- Товщина стінок ковша становить 2 мм, що дає змогу ефективно зберігати тепло, накопичене всередині ємності.
- Кришка ковша «Проти шефа» виготовлена з жароміцного скла, за периметром якого вплавлене металеве кільце завширшки 3 мм. Метал робить кришку важчою, що забезпечує щільніше прилягання до основи та сприяє збереженню тепла всередині ємності.
- Металевий край кришки ковша має заглиблення, що не дає їй сповзати з ємності й покращує герметичність конструкції. Розмір заглиблення дорівнює 1 см.
- Ручка ковша порожниста всередині, унаслідок чого вона не нагрівається.
- Ручка надійно кріпиться заклепками до основи. Ківш безпечно брати та переносити, попри його об'єм 2,8 літра.
Переваги ковша 2,8 літра
- Через велику вагу та щільне прилягання кришки до основи ковша вона не стрибає під час кипіння. Не відбувається розбризкування рідини.
- Ручка має ергономічний виступ для фіксації великим пальцем. Через це обмежувача ви ніколи не обожнюєтеся.
- Г-подібна форма ручки зручніша для захоплення, ніж П-подібна.
- З внутрішньої поверхні стінки ковша лазером нанесені покажчики рівня рідини. Це полегшує дозування інгредієнтів.
- Прозора кришка ковша дає можливість кулінарові спостерігати та контролювати процес приготування продуктів.
Як влаштоване капсуловане дно ковша «Від шефа» на 2,8 літра?
Дно являє собою тришарову структуру. Верхній шар — сталь, середній — алюміній і нижній — сталь. Алюміній запаний всередину сталевої оболонки, яка зроблена у формі плоскої капсули. Товщина дна становить 7 мм, з яких 5 мм — шар алюмінію.
Алюміній має високу теплопровідність і в такий спосіб робить дно ковша прозорим для теплових потоків, які йдуть від плити. Висока потужність не допустима, оскільки відбувається перегрівання металу, а їжа починає підгоряти.
А ось рецепт приготування курячих грудок у ковші «Проти шефа»
Біле м'ясо курки вийде ніжним і соковитим усього за 20 хвилин, якщо приготувати його в ковші «Від шефа» об'ємом 2,8 л. Смачна, дієтична вечеря — курячі гудки з овочами під яблуками.
- Для початку правильно розігріємо посуд. Ківш потрібно поставити на середній вогонь і дочекатися, коли крапля води розбіжнеться за його дном дрібним бісером. Це означає, що потрібна температура для смаження досягнута.
- Нальємо на дно столову ложку оливкової олії й обсмажуванням у ній порційно нарізані та заздалегідь замариновані шматочки курячої грудки.
- Злегка притисніть їх пресом для пюре до дна ковша — скоринка утворюється швидше. Зробити це необхідно швидко, щоб не пересушити птаха.
- Потім перекладаємо все в миску та прикриваємо кришкою.
- Черг готувати гарнір з овочів. Підсмажуємо злегка лук порей, додаємо нашитану півкільцями моркву та закриваємо ківш кришкою. Можна додати 5-6 шт. шампіньйонів, гриби дадуть необхідну вологу.
- Чим зручна скляна кришка ковша?! Ми постійно контролюємо процес приготування страви. Тому, щойно на ній утворилася конденсат, то зменшуємо температуру до мінімуму. За електричної плити — 3, а індукційної навіть — 2.
- Тушмо 5-7 хвилин, після чого додаємо до овочів 2ст. ложки сухого вина, викладаємо обсмажені порції курки та зверху часточки яблук.
- Знову закриваємо кришку, процес тушкування продовжується ще 10 хв.
- Страву можна подавати самостійно, а також із відварним рисом або спагеті.
- Ціна: 6 999 ₴