Цей виріб займе зовсім мало місця на Вашій кухні, але так багато зробить для того, щоб готування Ваших улюблених страв стало ще швидшим і приємнішим!
Застосування
- За допомогою цього унікального виробу можна за лічені секунди витягти серцевину з яблук, груш або інших твердих фруктів.
- Покладіть яблуко вертикально на кухонну дошку, дотримуючись його рукою.
- В іншу руку візьміть «Серцеедку» і прикладіть її різальний кінець на зону серцевини фрукта.
- Злегка натисніть. Щойно відчуєте, що ніж опинився на самому дні яблука, потягніть його вгору.
- Все! Фрукт готовий до вживання або подальшого його кулінарного оброблення.
- За допомогою «Серцеїдки» ви зможете приготувати смачні фаршировані страви з фруктів і овочів, а також підготувати їх для запікання в пирогах (тесте).
- З «Серцеедкою» Вам буде зручно готувати фаршировані овочі, яблука, начинені сухофруктами.
Опис
- Виріб має ергономічну ручку ніжно-жовтогарячого кольору.
- Легка вага "Серцеїдки" робить її застосування особливо зручним і приємним.
- Дуже гостре лезо з хвилястими та рифленими краями виготовлене з неіржавкої сталі.
Інформація для замовлення
- Ціна: 549 ₴